Tietosuojaseloste

Kuopion Pukuliike Faunan tietosuojaseloste

Tämä on Kuopion Pukuliike Faunan henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 23.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä

Kuopion Pukuliike Fauna
Savonkatu 17, 70110 Kuopio
sähköposti: juhlaan@pukuliikefauna.com
www.pukuliikefauna.com

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Hilkka Kokkarinen, Kuopion Pukuliike Fauna
Savonkatu 17, 70100 Kuopio
p. 044 523 3606
sähköposti: juhlaan@pukuliikefauna.com
www.pukuliikefauna.com

3. Rekisterin nimi

Kuopion Pukuliike Faunan asiakasrekisteri

Kuopion Pukuliike Faunan ajanvarauspalvelu (Slotti)

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisterinpitäjän oikeutettu etu. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, laskutus ja markkinointi. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin tai vuokrattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. Pukuliike Faunan www-lomakkeella lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, Slotti-ajanvaraus asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.
Tietoja ei siirretä rekisterinpitäjän toimesta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle osoitteeseen juhlaan@pukuliikefauna.com. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle osoitteeseen juhlaan@pukuliikefauna.com. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Tietoa evästeiden käytöstä

Sivustolla käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Yritys kerää tietoja sivustoilla vierailevilta henkilöiltä. Tietojen avulla parannetaan sivuston toimivuutta ja sivuston sisältöä, kehitetään liiketoimintaa ja kohdennetaan markkinointia.

Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan.
Henkilön tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli henkilö ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu esimerkiksi Internet Explorer -selainohjelman ”Työkalut” -valikosta löytyvän ”Internet asetukset” -valikon kautta kohdasta ”Suojaus”.
On hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.
Hyödynnämme Google Analyticsia mm. sivustomme käyttöön, suosittuihin tuotteisiin, trendeihin ja myyntiin liittyvässä analytiikassa. Googlelle lähetettävä tieto on anonymisoitua. Lue lisää Google Analyticsin tietojen käsittelystä täältä: https://policies.google.com/privacy/partners.

Ajankohtaista

Tarjous morsiuspuvut -10%

Tarjous morsiuspuvut -10%

Kaikki morsiuspuvut -10% alennuksella 31.5.2020 saakka. Mallistoomme kuuluvat mm. seuraavat laadukkaat merkit: Victoria & Vincent, Bianco Evento, Morilee ja Sincerity.

lue lisää
Tarjous miesten myyntipuvut alkaen -20%

Tarjous miesten myyntipuvut alkaen -20%

Miesten liikkeellä olevat myyntipuvut -20% alennuksella. Tilauspuvut -10% alennuksella. Tarjoukset voimassa 31.5.2020 saakka. Frakit, smokit, saketit, bonjour-puvut, rock-puvut ja tummat puvut.

lue lisää
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna23.05.2020 07:43
Myös Pukuliike Faunan tuotteita löytyy linkin takaa! Meillä on tyylikkäitä miestenpukuja sekä upeita hääpukuja asusteineen.
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna22.05.2020 10:38
Pukuliike Fauna on erikoistunut miesten juhlapukeutumiseen, meiltä löydät Wilvorstin tyylikkäät puvut asusteineen. Cavalieren upea sininen silkkipuku on miellyttävä sulhaselle hääpuvuksi. Kotimaiset paidat ja asusteet kruunaavat kokonaisuuden!
Kuopion Pukuliike Fauna
Häämessut netissä
Miesten juhlapukeutumisesta kertoo Petra Kavaljeerista. Näe upeat esimerkit yhteinäisestä, mutta ei samanlaisesta pukeutumisesta.
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna22.05.2020 10:33
Tervetuloa mukaan häämessuille kotisohvaltasi käsin!
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna08.05.2020 18:02
Pukuliike Fauna on ottanut lahjakortit käyttöön! Tilaa lahjakortti äitienpäiväksi tai tulevia juhlia varten. Löydät lahjakortin liikkeen etusivulta tai tule ja osta liikkeestä.
#äitienpäivä #valmistujaiset #lahjakortti #häät #pukuliike
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna07.05.2020 15:29
Morsiuspuvut -10 % 31.5.2020 saakka. Pukuliike Faunasta löydät morsiuspuvut asusteineen upeilta laatumerkeiltä kuten Victoria & Vincent, Bianco Evento, Morilee ja Sincerity.
https://www.pukuliikefauna.com/morsiuspuvut
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna29.04.2020 10:43
Kuopion ja Oulun tohtoripromootio 2020 on siirretty kesäkuulta syyskuulle. Olemme myös siirtäneet asiakkaiden valmiit frakkivaraukset ko. ajankohtaan. Vielä on runsaasti vapaita vuokrafrakkeja tarjolla. Meiltä myös myyntifrakit ja asusteet. Tervetuloa 🎩

Sovitusajan varaus

Pukuliike Fauna

Savonkatu 17, 70110 KUOPIO
Käynti 2. kerroksesta

juhlaan@pukuliikefauna.com
p. 044 5233 606

Avoinna ma, ke, to, pe 10-17
la 10-14

Tiistaisin suljettuna. Heinäkuussa lauantaisin suljettuna

Ota yhteyttä

Copyright Pukuliike Fauna 2020  |  Tietosuojaseloste | Sivut: tiinet.fi