Tietosuojaseloste

Kuopion Pukuliike Faunan tietosuojaseloste

Tämä on Kuopion Pukuliike Faunan henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 23.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä

Kuopion Pukuliike Fauna
Savonkatu 17, 70110 Kuopio
sähköposti: juhlaan@pukuliikefauna.com
www.pukuliikefauna.com

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Hilkka Kokkarinen, Kuopion Pukuliike Fauna
Savonkatu 17, 70100 Kuopio
p. 044 523 3606
sähköposti: juhlaan@pukuliikefauna.com
www.pukuliikefauna.com

3. Rekisterin nimi

Kuopion Pukuliike Faunan asiakasrekisteri

Kuopion Pukuliike Faunan ajanvarauspalvelu (Slotti)

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisterinpitäjän oikeutettu etu. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, laskutus ja markkinointi. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin tai vuokrattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. Pukuliike Faunan www-lomakkeella lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, Slotti-ajanvaraus asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.
Tietoja ei siirretä rekisterinpitäjän toimesta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle osoitteeseen juhlaan@pukuliikefauna.com. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle osoitteeseen juhlaan@pukuliikefauna.com. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Tietoa evästeiden käytöstä

Sivustolla käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Yritys kerää tietoja sivustoilla vierailevilta henkilöiltä. Tietojen avulla parannetaan sivuston toimivuutta ja sivuston sisältöä, kehitetään liiketoimintaa ja kohdennetaan markkinointia.

Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan.
Henkilön tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli henkilö ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu esimerkiksi Internet Explorer -selainohjelman ”Työkalut” -valikosta löytyvän ”Internet asetukset” -valikon kautta kohdasta ”Suojaus”.
On hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.
Hyödynnämme Google Analyticsia mm. sivustomme käyttöön, suosittuihin tuotteisiin, trendeihin ja myyntiin liittyvässä analytiikassa. Googlelle lähetettävä tieto on anonymisoitua. Lue lisää Google Analyticsin tietojen käsittelystä täältä: https://policies.google.com/privacy/partners.

Ajankohtaista

I Love Kuopio Kesäpassilla alennusta -10%

I Love Kuopio Kesäpassilla alennusta -10%

Kesäpassilla miesten myynti- ja vuokrapuvut sekä morsiuspuvut ja naisten juhla-asut -10% alennuksella! Kesäpassin edut voimassa 24.6-31.8.2020. Voit ostaa kesäpassin Pukuliike Faunan myymälässä.

lue lisää
Tarjous morsiuspuvut -10%

Tarjous morsiuspuvut -10%

Kaikki morsiuspuvut -10% alennuksella 31.5.2020 saakka. Mallistoomme kuuluvat mm. seuraavat laadukkaat merkit: Victoria & Vincent, Bianco Evento, Morilee ja Sincerity.

lue lisää
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna31.07.2020 09:49
Vielä ehdit vastata Faunan kyselyyn joka löytyy linkin sivulta alas kelaamalla! Kaikki kyselyyn vastaajat saavat -15% alennuksen naisten juhlapuvusta tai morsiuspuvusta!

https://www.pukuliikefauna.com/morsiuspuvut/
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna31.07.2020 09:45
Vielä elokuussa kesäpassi tarjoukset miehille juhlaan tyylikkäät myynti- ja vuokrapuvut -10% sekä naisille kauniit hää- ja juhlapuvut -10%!
Kuvan Wilvorst Green Wedding puku 100%wo, normaali hinta 607€ nyt kesäpassilla -10%
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna22.07.2020 05:32
Nyt suosi Suomen kesä yrittäjän lomaviikkoa☀️ Aurinkoa ja vesi lämmintä. 🚣‍♀️ Olemme avoinna normaalisti mutta tämän viikon sovitusajat ovat täyttäneet hyvin kalenterimme. Perjantaina on vielä vapaita pukusovitusaikoja.
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna06.07.2020 09:02
Vastaa kyselyyn joka löytyy linkin sivulta alas kelaamalla! Kaikki kyselyyn vastaajat saavat -15% alennuksen naisten juhlapuvusta tai morsiuspuvusta!

https://www.pukuliikefauna.com/morsiuspuvut/
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna02.07.2020 13:16
Kesäpassilla miehille juhlaan tyylikkäät myynti- ja vuokrapuvut sekä naisille kauniit hää- ja juhlapuvut -10% alennuksella! Kesäpassin voit ostaa Pukuliike Faunasta. Kesäpassin edut ovat voimassa 31.8.2020 asti!
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna27.06.2020 08:59
Olen pienellä "kesälomalla" la-ti. Palaan taas töihin keskiviikkona. Liike suljettu sen ajan. T. Yrittäjä.

Sovitusajan varaus

Pukuliike Fauna

Savonkatu 17, 70110 KUOPIO
Käynti 2. kerroksesta

juhlaan@pukuliikefauna.com
p. 044 5233 606

Avoinna ma, ke, to, pe 10-17
la 10-14

Tiistaisin suljettuna. Heinäkuussa lauantaisin suljettuna.

FAUNA LOMALLA 13.-19.7.2020, liike suljettuna

Ota yhteyttä

Copyright Pukuliike Fauna 2020  |  Tietosuojaseloste | Sivut: tiinet.fi