Tietosuojaseloste

Kuopion Pukuliike Faunan tietosuojaseloste

Tämä on Kuopion Pukuliike Faunan henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 23.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä

Kuopion Pukuliike Fauna
Savonkatu 17, 70110 Kuopio
sähköposti: juhlaan@pukuliikefauna.com
www.pukuliikefauna.com

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Hilkka Kokkarinen, Kuopion Pukuliike Fauna
Savonkatu 17, 70100 Kuopio
p. 044 523 3606
sähköposti: juhlaan@pukuliikefauna.com
www.pukuliikefauna.com

3. Rekisterin nimi

Kuopion Pukuliike Faunan asiakasrekisteri

Kuopion Pukuliike Faunan ajanvarauspalvelu (Slotti)

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisterinpitäjän oikeutettu etu. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, laskutus ja markkinointi. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin tai vuokrattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. Pukuliike Faunan www-lomakkeella lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, Slotti-ajanvaraus asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.
Tietoja ei siirretä rekisterinpitäjän toimesta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle osoitteeseen juhlaan@pukuliikefauna.com. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle osoitteeseen juhlaan@pukuliikefauna.com. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Tietoa evästeiden käytöstä

Sivustolla käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Yritys kerää tietoja sivustoilla vierailevilta henkilöiltä. Tietojen avulla parannetaan sivuston toimivuutta ja sivuston sisältöä, kehitetään liiketoimintaa ja kohdennetaan markkinointia.

Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan.
Henkilön tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli henkilö ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu esimerkiksi Internet Explorer -selainohjelman ”Työkalut” -valikosta löytyvän ”Internet asetukset” -valikon kautta kohdasta ”Suojaus”.
On hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.
Hyödynnämme Google Analyticsia mm. sivustomme käyttöön, suosittuihin tuotteisiin, trendeihin ja myyntiin liittyvässä analytiikassa. Googlelle lähetettävä tieto on anonymisoitua. Lue lisää Google Analyticsin tietojen käsittelystä täältä: https://policies.google.com/privacy/partners.

Ajankohtaista

Häämessut netissä 23.-28.10.2020

Häämessut netissä 23.-28.10.2020

Häämessut netissä 23.-28.10.2020 – Kokonaan digitaalinen Häämessut netissä -tapahtuma tarjoaa mitä makeimpia häätuotteita ja mielenkiintoisimpia palveluja sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja. Messuosastot palvelevat PE–KE 23.–28.10.2020. Ohjelmaa HäämessuTV:ssä LA–SU 24.–25.10.2020. Tutustu syksyn kuumimpaan tapahtumaan!

lue lisää
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna24.10.2020 09:00
Morilee Blu -malliston ihanat puvut Häämessut netissä -tapahtuman ajan myös 759€

Kuvassa vasemman puoleinen puku löytyy liikkeeltämme koossa 36 ja oikean puoleinen koossa 38. Tervetuloa tutustumaan!

Tarjoukset ovat voimassa keskiviikkoon 28.10. saakka, sovitusaikoja löytyy vielä maanantaille ja keskiviikolle, tervetuloa!
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna24.10.2020 05:12
Messutarjouksessa mukana liikkeemme kaikki Victoria&Vincent -morsiuspuvut hintaan 759€. Kuvassa muutama maistiainen valikoimasta!

Vasemmassa kuvassa mallilla on yllään heidän Jae-pukunsa, liikkeellä koko 42. Keskimmäinen puku on nimeltään Janni, liikkeellä koko 34. Oikean laidan puku on Hella, liikkeellä on sovitettavissa koko 36.

Tervetuloa tutustumaan messutarjouksiin verkossa tai paikan päälle!
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna23.10.2020 17:35
Pukuliike Fauna on mukana Häämessut netissä -tapahtumassa 23.-28.10.! Linkki messuosastollemme kommenteissa.

Koko messujen ajan kaikki Morileen, Modecan, Sincerityn ja Victoria & Vincentin morsiuspuvut alehintaan 759€. Tarjouksia myös muutamista Bianco Eventon ja Lillyn puvuista.

VIlkaise morsiuspukuvalikoima kotisivuiltamme, messutarjouspuvut on varustettu Ale! -merkein: https://www.pukuliikefauna.com/morsiuspuvut/morsiuspuvut-galleria/?product-page=1
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna20.10.2020 11:40
Esittelypäivän äänestyksen juhlaparit! Kaksi juhlaparia kävi tiukan taistelun ja vain yhdellä äänellä suosikiksi äänestettiin pari nro 2. Uniikki rakkaus. "Kuninkaalliset häät". Toiseksi tuli pari nro 1. Luonnon helmassa. Puutarhajuhlat/-häät. Lahjakortin voittajalle on ilmoitettu. Onnea voittajalle🌹
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna19.10.2020 18:36
Kuvia esittelypäivästä! Wilvorstin miesten puvuista ja ja Matexin asusteista löytyy eri värejä ja kuoseja sekä hillittyjä että rohkeita vaihtoehtoja.
Kuopion Pukuliike Fauna
Kuopion Pukuliike Fauna18.10.2020 17:58
Lämpimät kiitokset asiakkaille 😊osallistumisesta Yhen 1llan Jutun, Esittelypäivän tapahtumaan sekä suuret kiitokset esittelijöille👍 Tiinalle ja Veijolle onnistuneesta illasta. Asiakkaiden kiitos ja kiinnostus antoi ajatusta uusia iltatapahtumaa myös uudestaan. Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä arvonnan voittajaan 🌹 ensiviikolla ja julkaisemme kuvan eniten ääniä saaneista juhlapareista.

Sovitusajan varaus

Pukuliike Fauna

Savonkatu 17, 70110 KUOPIO
Käynti 2. kerroksesta

juhlaan@pukuliikefauna.com
p. 044 5233 606

Avoinna ma, ke, to, pe 10-17
la 10-14

Tiistaisin suljettuna. Heinäkuussa lauantaisin suljettuna.

FAUNA LOMALLA 13.-19.7.2020, liike suljettuna

Ota yhteyttä

Copyright Pukuliike Fauna 2020  |  Tietosuojaseloste | Sivut: tiinet.fi